Site Overlay

Besplatni saveti – velike šanse

Gde naći besplatne kladioničarske tipove sa visokim kvotama?

Čvrsto verujemo da postoje ljudi koji isključivo igraju kladionicu da bi napravili milionski dobitak. Ili pak oni koji jure, neko bi rekao, nerealne kvote. Pa šta su to u stvari nerealne kvote i da li one zaista postoje? Mnogi bi rekli da visoke  kvote u suštini predstavljaju ishode čije su šanse za ostvarivanje niske. To Vam je na primer kada Liverpul igra sa nekim četvrtoligašem kup i kvota na pobedu autsajdera je 20. No, kroz istoriju smo viđali svakojake senzacije.

Savjeti za klađenje s velikim koeficijentom

Ipak, visoke kvote ne moraju da budu samo kod  fikseva, imamo ih i kod golova ili fjučersa. Kod efikasnosti je učestalost prolaza viša, jer se ipak češće viđamo raspucavanje dve ekipe nego eliminaciju ili poraz favorita. Visoke kvote imamo i kod predviđanja pobednika nekog turnira, ili takmičenja. Tu se najčešće i dešava da se one ostvare.

Moramo da napomenemo da se pod visoke kvote ne računaju samo one koje idu preko 20 i slično. Za prosečnog kladioničara, kvota 5 je enormno velika. A tu su već brojevi mnogo više naklonjeni nego kod onih gde je 25.

Postoje različite strategije u ovoj oblasti, koje podrazumevaju forsiranje visokih koeficijenata, i možemo Vam reći da ukoliko ste disciplinovani, postoji mogućnost da na duže staze budete u solidnom plusu. Tema ovog teksta je gde možete naći besplatne visoke kvote, i tu smo da odgovorimo na istu. Postoje više načina, neki su manje neki više sigurni, ali u svakom slučaju, niko Vam neće garantovati sigurnu zaradu. Možete da proverite ove besplatne i plaćene savete. Izgledaju pouzdano i sigurno.

Sajtovi sa tipovima sa visokim kvotama

Prvi izvor jesu veb sajtovi koji se bave prognozama zasnovanim na matematičkim modelima. Iskreni da budemo nismo neki vrsni statističari, ali nam je poznato da u ovom slučaju trend i predviđanje istog ima važnu ulogu u selektiranju tipova. To je za slučaj kada se juri singl iliti jedan par. Postoje mnoštvo sajtova koji su se orijentisali za ove situacije. Napomenućemo nekolicinu.

logotip betmagician

BetMagician.com je prvi na listi. Pored svih sekcija, postoji in ona za tipove sa visokim kvotama. Ovaj sajt ima i svoju aplikaciju i po komentarima ludi koji su ga koristili, čini se da je validan i nije prevara. Tipsteri koji su tamo rade modele koji daju rezultata na duge staze.

logotip protipster

ProTipster.com je sledeći. Kod ovog sajta je možda problematično što oni smatraju za visoku kvotu sve preko 2.5. Za neke je to realno, za neke nije, ali ono što je bitno jeste da oni pogađaju svoje predloge.

logotip soccerbet

SoccerBetShoot.com je isto na našem spisku. Ovo je klasična prodavnica tipova u kojoj Vi birate šta želite da odigrate, tj. kakav tip hoćete. U ponudi su od onih na golove, 4+,5+6+ itd., preko konačnih ishoda do prelaza iz znaka u znak kada su dostupni.

Tiketi sa visokim kvotama

Što se visokih kvota tiče imamo tu još jedan način njihovog nalaženja. Sve što smo do sada nalazili jesu singlovi, a postoje i sajtovi koji predlažu tikete čiji je koeficijent visok. Bukvalno na svakom drugom sportskom sajtu imate rubriku „tiket dana“ ili slično, gde možete nabasati na kvote od 10 pa na više.

Nama lično se lično sviđa „ludi tiket“ na Mozzartovom sajtu.  On jeste možda nerealan ali od svega sa tog tiketa vi izaberete tri para i eto Vam materijala za Vaš tiket. Pored ovih Mozzart kao i ostale kladionice pre svega, MaxBet i Soccer imaju predloge tiketa koji su pristojni sa finalnom kvotom od 10 do 15 i kojima je procenat uspešnosti solidan. Ko god ih prati duže vreme zasigurno nije u minusu.

Pred specijalizovanih sajtova imate i druge opcije za nabavku visokih kvota. Jedna od njih su  SMS servisi koji su danas učestali na tržištu. VI samo pošaljete SMS poruku na određeni broj, u odgovoru dobijete ili tipove ili uputstvo kako doći do istih. Imate i naravno staru opciju da imate svog insajdera koji Vam dostavlja informacije, tj. fikseve, ali ovo je i najređi oblik, jer je danas sve manje više digitalizovano.

Autorsko pravo © 2022 . Sva prava zadržana