Site Overlay

Kupite savete?

Kupovina kladioničarskih tipova i analiza – Gde i Kako

fudbalske strategije klađenja

Siguran dobitak je nešto što svi kladioničari žele i čemu teže. Nažalost to je poprilično teško izvesti u današnje vreme. Prema raznoraznim procenama i čak pojedinim istraživanjima, manje od 5% kladioničara su u plusu u njihovom odnosu sa kladionicom. To je jedan čovek od 20. Razlozi ovome su mnogi, od neadekvatnog odabira utakmica, pogrešne strategije do  želje pojedinca da odigra nerealan tiket i pokuša da ide na sreću.

Ovo i kombinacija mnogih drugih faktora rezultiraju u tome da se igrači u želji za poboljšanjem njihovog učinka okreću raznim vidovima pomoći – korišćenju statističkih alata, insajderskim informacijama, podacima iz novina itd. Ipak postoje i oni koji su spremni da plaćaju predloge tipova za koje misle da im mogu donetu zaradu.

Upravo je to i tema ovog članka. Prodaja tipova i analiza je u poslednjih par godina kod nas dostigla neslućene razmere. Vi imate sada bezbroj naloga na socijalnim mrežama, sajtova, SMS servisa itd. koji nude tipove u zamenu za određenu svotu novca. I ne samo to, imate usko profilisane prodavce koji su se opredelili za jedan sport ili pak za jednu igru.

Isto tako imate one koji vrše prodaju na dnevnom nivou i one kojima platite za ceo mesec. Naravno, niko Vam ne garantuje da ćete uzeti novac. Isto tako, prevare su česte u ovom poslu, tako da morate da otvorite četvoro oči ako ste rešili da uđete u ovu transakciju. Najbolje bi Vam bilo da idete preko nekog poznanika koji je već isprobao takozvanu šemu još ranije. Sada, da pričamo gde sve možete naći tipove i analize za prodaju. Proverite kladionice sa najvećim koeficijentima i najboljim iskustvom.

Sajtovi

Postoje sajtovi koji se bave time već dugo vremena. U okviru istih imate premium sekciju u koju ne možete ući ukoliko niste član. Da bi ste postali jedan, morate da platite, a to već ide preko računa, PayPal aplikacija, ili ono što je posebno popularno a to je na nalog u kladionici. Da Vam pojasnimo ovaj zadnji pristup. Prodavac, ili prodavci imaju naloge po raznim kladionicama. Vi odaberete jedan od njih odete do najbližeg uplatnog mesta te kladionice i uplatite sumu na njegov nalog. On to može da podigne ili da obrće preko daljeg klađenja ali to i nije baš naša star.

SMS Servisi

sms usluge za savete o klađenju

Ovo je vrlo jednostavno. Pošaljete poruku na naznačeni broj, koja košta obično između 120 i 250 dinara, u zavisnosti od karakteristika tipova i analiza, i Vama u odgovoru stigne ili tiket kao takav, singl, kako već, ili link koji Vas vodi do predloga.

Nalozi na socijalnim mrežama

Ovo je najriskantniji način kupovine tipova. Svako može napraviti stranicu i reklamirati se dobro, a da sa druge strane vara kupce i to vešto skriva. U većini slučajeva ovakve stvari su prevare, ali moramo da priznamo da ima i pojedinih tipstera koji su i više nego dobri.

U daljem delu teksta ćemo navesti par konkretnih primera gde možete kupiti tipove.

saveti i saveti za klađenje putem društvenih medija

Betmarkets je jedan od najpoznatijih sajtova na svetu za ovako nešto. Kod njih imate bukvalno sve, i možemo Vam reći da iako nismo imali baš neki reprezentativan uzorak ljudi koji koriste ovaj portal, oni rade fenomenalno. Imate i demo opcije koje Vam nude bliže upoznavanje sa funkcijama koje se nude.

Od naših domaćih tipstera koji prodaju analize i topove, uvek rado pominjemo NBA Tipove. Bukvalno ih imate na svakoj socijalnoj mreži, i imaju dve opcije uplate i kupovine. Jedna je dnevna i za nju se koristi mobilni telefon, tj. SMS poruke u kojima Vam u odgovoru stiže link predloga, a druga je na aplikaciji gde se plati za ceo mesec, i onda Vam sve automatski stiže dnevno.

Autorsko pravo © 2022 . Sva prava zadržana