Site Overlay

Kladionice najbolje šanse

Kladionice koje imaju najbolje kvote u svojoj ponudi

Koje kladionice, tj. na kojim sajtovima možemo naći najbolje kvote je jedno od najčešćih pitanja svakog kladioničara. Nekom laiku bi se možda učinilo da je ovo pitanja suvislo i da je jedino što je bitno da se pogode tipovi, to u praksi baš i nije tako. Mala razlika u koeficijentima na tiketu, može imati ogromne posledice. Daćemo Vam i konkretan primer.

Imate utakmicu Zenit – Dinamo Moskva, i kvota na pobedu Zenita je 2 u kladionici A, a 2.1 u kladionici B. Sada kada ovako gledamo to i nije neka razlika prevelika, 10 dinara na ulog od 100. Ali šta ako imamo četiri meča sa istom situacijom i njih stavimo na tiket. Tiket kladionice A bi imao koeficijent 16, a kladionice B 19.44. Tu već razlika i nije tako zanemarljiva, tiket B je za bezmalo 25% veći od tiketa A.

Zbog ovakvih slučajeva se mora voditi računa ovoj tematici. Male razlike u zbiru daju ogromnu veličinu.

Radićemo u prvom delu naše tržište i portale naših kladionica, a u drugom strane brendove.

PinnBet

logotip pinnbet - sporske kladionice

Što se kvota generalno tiče mi moramo da napomenemo da su PinnBet kladionice najbolje u tom segmentu. Sve ukupno gledano, ujednačenost kvota i razlike u odnosu na druge kladionice, Pinn ima najbolje uslove što se visina koeficijenata tiče za singlove i za tikete sa više parova. To se naročito odnosi na koeficijente koje nude za tipove sa golovima.  U toje sferi su zaista najbolji na tržištu. Bilo da je to običan zbir golova, ili kombinacije golova, kvote koje PinnBet nudi su izuzetne. Tako da svi vi koji imate sklonost ka pravljenju tiketa koji uključuju samo tipove sa pogocima ovo je mesto za Vas. Ono što će Vam možda biti mali hendikep, ako se može uopšte smatrati time, je što je visina maksimalne isplate niža nego u drugim kladionicama, ali ako dodšete do toga da uzmete toliko novac, verujemo da i nećete toliko mariti za to.

Soccer kladionice

Na drugom mestu su Soccer kladionice, koje su zamalo iza Pinna. Kao i u slučaju od iznad, karakterišu ih odlične kvote za golove i fikseve, s tim da su bolji od Pinna za one koji igraju košarku, tj. imaju mnogo veću ponudu igrača i igri koje su moguće. Mnogo puta ćete čuti od kladioničara koji vole Evroligu i NBA da igraju u Socceru, i da su im odnos ponuda-kvote-igrači najbolji tamo.

MaxBet

MaxBet takođe ima svoje prednosti koji su u ovom slučaju njihovi supertipovi kod kojih je vota osetno veća nego li u praksi, i to je način ove kladionice da privuče igrače kod njih. U listi i svakodnevnoj ponudi imate nekolicinu parova čije su kvote veće nego inače, i to Vam može umnogome poboljšati krajnji iznos na tiketu.

logotip maxbet

Mnogi su očekivali da vide ovde Mozzart, ali nažalost situacija nije takva, jer ova kladionica iako lider u mnogim oblastima, nema kvote koje bi se mogle porediti sa drugim rivalima na tržištu. Često puta su koeficijenti drastično manji u odnosu na druge, i pored toga, veliki broj igrača ne voli konstanto menjanje istih, što je učestala praksa ovog brenda.

Od stranih kladionica, Bet365 je bez ikakve sumnje ako ne najbolji, onda u samom vrhu, i u poređenju sa drugim globalnim brendovima je poprilično bolji. Sve kvote od konačnog ishoda, golova, kombinacija, ili takozvanih combo tipova, sve je na najvišem nivou.

Moramo takođe pomenuti i poznatu 888Sports, koja nimalo ne zaostaje za Bet365. Narandžasti kako ih zovu igrači, imaju izuzetne ponude ne samo kvota već i igara, te se iako manje prisutni u medijima mnogo dobro kotiraju kod nas. S druge strane, lepe kvote mogu se pronaći na konjskim trkama.

Autorsko pravo © 2022 . Sva prava zadržana