Site Overlay

Konjske trke

Najbolji kladioničarski sajtovi za trke konja

Konjičke trke su mnogo vremena smatrane za elitizam i sport koji je tu samo za bogate. Međutim kako vreme odmiče, taj pogled se menja, i jasno je da generalno konjički sport postaje sve pristupačniji širokim narodnim masama. Isto tako, klađenje na trke je počelo da zauzima sve veći i veći procenat na tržištu.

Sad nekom kod nas u Srbiji je to malo nelogično otkud ikome potreba da se kladi na konjičke trke, ali na zapadu je to itekako popularno. I to ne popularno kao kod nas trke pasa itd., već je to nešto što ima dugu tradiciju i zadire u neke druge aspekte društvenog života jednog prosečnog Engleza na primer. Koliko puta ste pročitali da su poznate zvezde u Velikoj Britaniji ne propuštaju trke i da imaju posebna mesta na hipodromima, gde provode vikende kada nemaju utakmica.

Polako ali sigurno se i u Srbiji popularnost ovog sporta uvećava i mi već možemo videti u ponudi mnogih naših kladionica konjičke trke. Imamo i kladioničare koji se već uveliko bave tom tematikom i izučavaju strane sajtove, pokušavajući da ukače sve šta im je potrebno da bi zaradili koji dinar, ili pak evro.

U dalje delu ovog teksta mi ćemo vam predstaviti koji to online brendovi imaju najbolje ponude za klađenje na konjičke trke. Pogledajte zainteresovane događaje sa konjskim trkama.

Betvictor

logotip betvictor

Po mnogima, ne postoji bolji sajt za ovu vrstu klađenja. Bukvalno svakog dana imaju više desetina trka iz celog sveta, sa naglaskom na njima najbitnije iz Britanije, Irske, Južne Afrike i naravno Sjedinjenih Američkih Država. Ukoliko nema trka, što je poprilično retko, Betvictor će Vam ponuditi virtuelne koji će onim pasioniranim kladioničarima definitivno zameniti pravu stvar. Za ovu kladionicu se kaže da ima najbolje kvote, i da takođe ima pogodnost povraćaja novca ukoliko Vaš izbor, tj. grlo, ne startuje na početku trke ili ukoliko izgubi sve šanse za pobedu odmah na startu trke. Takođe imaju obezbeđen live stream za svaku trku na koju ste se opkladili uz uslov da je izbor uplate veli od jedne funte.

Coral

logotip coral

Za naše uslove ne toliko poznata kladionica, ali na ostrvu jedna od najpopularnijih. Tokom mnogih prenosa utakmica Premijer Lige i Čempionšipa mogli ste da vidite njihove reklame sa strane terena. E pa jedan od razloga tolike popularnosti jeste i činjenica da imaju izuzetne ponude za konjičke sportove, između ostalog i trke. Imaju sve što i Betvictor što se tiče događaja, uz napomenu da oni imaju dosta i trka koje se održavaju u Australiji. Coral ima neverovatan dijapazon promocija i bonusa. Oni koji imaju njihove aplikacije mogu da prate trke ukoliko su stavili opkladu od 50 penija, što je stvarno izuzetna stvar.

William Hill

logotip william hill

Ova već legendarna kladionica je jedna od najpopularnijih  i za konjičke trke. Ne samo da primaju ogromne uplate, koje se mogu i dogovarati sa njihovim operaterima, već daju i izuzetne bonuse koji se ne mogu naći nigde drugde. Najpoznatiji je „2Clear“ koji Vam na dobitak dodaje 15% ukoliko Vaš favorit pobedi sa više od dve dužine. Ovo je i više nego isplativo kada imate neko izrazito dominantno grlo za koje znate da će ostaviti svoje rivale u prašini. Isto tako #YourOdds promocija Vam omogućava da izaberete Vašu igru i da Vam centrala kladionice odmah da kvote i to sve preko socijalnih mreža. Realno, toga nema nigde.

Ovo je u najkraćem sublimacija tri najbolje online portala na kojima možete naći najbolje ponude u vezi sa trkama konja. Potrudićemo se da u nekom od narednih tekstova donesemo još zanimljivosti i  informacija o ovoj temi.

Autorsko pravo © 2022 . Sva prava zadržana